Wyświetl pojedynczy post
partyzant1983
Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2011, 23:34
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chodzi o zmianę podejścia do zawodu to jedno czego oczekuje od niego to mniejsze ciśnienie do partnerów z zespołu.
Uwierzcie mi że częste opierdalanki i machanie łapami nikomu nie pomaga, szczególnie kiedy są zupełnie niesprawiedliwe a Mały w tym przeginał, szczególnie u Skorży ale u schyłkowego Skorży to był już ogólnie samopas w drużynie..
Zgadzam się z Tobą... tylko że w drużynie mieliśmy jeszcze Pawła który na równi z Małym machał łapami... a chyba nawet bywało tak że machali łapami do siebie na zmianę...
Mały sam nie potrafi (może nie potrafił, zobaczymy)i idealnie podać do drugiego zawodnika, a gdy podobnie działo się gdy on był na dobrej pozycji to machał łapami bardziej niż moja stara (czyt. żona) jak wracam z meczu ze śpiewem na ustach (dodam że od 3 lat mieszkam pod adresem getto oświecenia).
Ale wiemy jak Robert pacyfikował Małego na początku gdy łapał głupie kartki za dyskusje z sędzią ------> ŁAWKA , efekty widać i niech tak zostanie bo według mnie Patryk może pokazać jeszcze dużo więcej niż do tej pory.
Odpowiedz cytując