Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2011, 10:43
dwdx1906 napisał(a):Wyświetl post
Co do tego plebiscytu - miło, że Sobol wygrał, ale te wyniki bardzo dziwne, nie wiem czym się kierowali....

Zmieniając temat: Wy też zauważyliście w ostatnim czasie, że media zaczynają chwalić Małeckiego? I to nie tylko Ekstraklasa Raport w OSI, ale też widziałem na nSport miłe wypowiedzi, nagle Patryk staje się wzorem dla młodych talentów, bo walczy o swoje
Jak takie "wielkie" media jak OSI z pseudodziennikarzami i nSport przywołujesz, to ho ho...

Dla mnie - Małecki po prostu sobie w końcu pozwolił komuś wbić coś do głowy, nie wiem czy to Maaskantowi czy komuś innemu, że jak będzie prezentował się na dotychczasowym poziomie to będzie gwiazdą pokroju Robaka.

I co? I na ciężkie treningi Holendra (które podkreślała większość piłkarzy) - Małecki reaguje pozytywnie. Nie ma słów "mam nadzieję, że Patryk wyjdzie z Cienia" - tylko widać, że Mały stara się zapieprzać ile wlezie. A o takie nastawienie nam chodzi.

Co do Smudy, to sprawa była prosta. Powiedzieli mu "dobrzy" ludzie z Krakowa, że Małecki chla po knajpach (co nie do końca mijało się z prawdą), trzyma się chłopakami z miasta, zgrywa cwaniaka i jak będzie trzeba, to może mieć w dupie słowa selekcjonera bez matury.

Więc się Smudzina przestraszył i potraktował Patryka tak jak w jego prostym umyśle należało go potraktować. Z tym, że Małecki zamiast płakać i narzekać na Smudę, że mało szans itd. - wziął sprawę na klatę i teraz haruje. Jeśli będzie dalej taką postawę prezentował - to prędzej czy później, z pomocą mediów, czy bez - do tej kadry się przebije.
Odpowiedz cytując