Gwiaździsty napisał(a):

Jak widać rynek zareagował na ceny nie tak jak się tu niektórzy spodziewali. Karnetowcy to tylko część widowni, reszta to kibice kupujący bilety. To ci co wiedzą, że nie będą na wszystkich meczach z różnych względów. A tu ceny na tzw. mecze Top poza jednym sektorem G są od 45 zł. do 65 zł. !
Przewiduję, że przy tych cenach biletów będzie bardzo trudno zapełnić nawet obecne pół stadionu. Ulgowi karneciarze z najtańszego sektoru G chyba zapominają, że ich karnet za 9 meczów to raptem 3 bilety dla tych co kupują bilety.
Po oddaniu całego stadionu dopiero wyjdzie, że tzw. klubowa polityka zapełniania stadionu w oparciu o te ceny okaże sie klapą, co już powoli widać.
|
od 2 tygodni to samo ... żenua !! chyba już powiedziano wystarczająco dużo ZA i PRZECIW !
Teraz bez marudzenia, albo idźcie po karnety albo proszę Was zamilczcie. Ileż można drążyć temat. Po prostu kupujcie lub nie i nie męczcie i nie zniechęcajcie ludzi. Na niższe ceny na niektóre sektory przyjdzie czas po otwarciu całego stadionu!!
Kolego właśnie po to są karnety aby ceny na poszczególne mecze były niższe, jak kupujesz sobie na kilka meczy to nie dziw się, że masz drożej. Jak się coś kupuje hurtowo wychodzi taniej, a ten co kupuje detalicznie ma drożej - tyle, kropka. Więcej tańszych sektorów będzie po otwarcie północnej, wtedy zrobią dodatkową sprzedaż.
Dla niektórych to klub chyba powinien dopłacać do przyjścia na stadion, aby zechcieli łaskawie kibicować.
Ja kupiłem karnety, mimo, że nie będzie mnie na kilku meczach z powodu obowiązków rodzinno - zawodowych, i tak powinien robić każdy kibic, który ma Wisłę w sercu!