Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2011, 21:45
Oglądałem Trabzon już w czwartym meczu i sądze, że Paweł nie jest słabszy od tego gościa z którym rywalizuję Umuta. Na pewno Umut jest taką typową '9' jest silniejszy potrafi przetrzymać piłkę, grać tyłem do bramki. Jeśli chodzi o szybkość, przegląd pola, i nawet skuteczność to Paweł jest lepszy zawodnikiem.
W ostatnich meczach to Paweł jeśli wchodził to tylko na końcówki, grał dłużej w pucharze z Besiktasem gdzie Trabzon miał mało do powiedzenia.
Naprawdę szkoda bo na Umuta który w tym meczu zdobył gola i powiedzmy sobie szczerze grał nieźle spływała coraz większa fala krytyki, już nawet teraz mówiło się że Paweł może wyjść w pierwszym ale niestety skończyło się pechowo.

W poprzedniej kolejce Piotrek dostał swoją szansę w pierwszym i według mnie jej nie wykorzystał bo grał słabo. Ja już po towrzyskim meczu z Shalke osądziłem po tym jak gra ich lewy obrońca że dla Piotrka może zabraknąć tam miejsca. A jeśli chodzi o pomoc, to tam na ławie sidzą tacy zawodnicy jak Alanzinho czy Yattara którzy mogą grać na obu skrzydłach.

Głowa gra tam nie tylko dobrze ale już teraz jest jednym z liderów tej drużny patrząc jak on trzyma tam całą obronę to żałuję, że nie ma go w Wiśle.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 21.02.2011 o godz. 21:56.
Odpowiedz cytując