Wyświetl pojedynczy post
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2011, 18:43
W takim razie zwracam honor. Ja brałem to samo miejsce (które na trybunie za bramką nie ma i tak znaczenia) co w ubiegłem rundzie więc dlatego nie doświadczyłem tej kosmicznej technologii

A co do długopisów to miałem to szczęście, że były dostępne na stoliku. Pewnie dlatego, że byłem koło południa
Ludzie przypadkiem lub z nie, przywłaszczają takie gadżety... Może jakby na każdym stoliku było pudełko, do którego odkładałoby się długopis efekt byłby lepszy? Bo teraz długopisy leżą na stoliku i są tak jakby "wizualnie niczyje", jeśli wiecie co mam na myśli

A pomysł z zatrudnieniem uśmiechniętych dziewczyn jest na prawdę super. Bodaj Amica ma rzecznika prasowego kobietę? Kobiety z zasady działają uspokajająco więc fajnie, że klub poszedł w tym kierunku. W końcu klient zadowolony powie o tym wielu znajomym. A wszyscy wiemy z jaką miną obsługiwani byliśmy czasami w WŚ...

Mam nadzieję, że ten trend (choć oczywiście nie w 100%) będzie kontynuowany przy otwieraniu nowego sklepu klubowego i muzeum. A co do muzeum to chciałbym, żeby przewodnikami (bo chyba w ten sposób będzie to zorganizowane) zostały osoby, które Białą Gwiazdę mają w sercu. Byłem niedawno na Arsenalu, zwiedzałem stadion i muzeum klubowe co jest połączoną wycieczką i oprowadzał nas wszystkich po tych miejscach facet chyba 60-cio letni, ale jak mówił o klubie (pewnie po raz 1 675) to mu się oczy świeciły. Widać, że żyje tym klubem i wie o nim na prawdę dużo.

P.S. Kurdę, tyle wskazówek dajemy działowi marketingowemu, że powinniśmy o jakieś zbiorowe wynagrodzenie wystąpić do klubu
Odpowiedz cytując