W ubiegłym tygodniu wyrobiłem sobie nową kartę i zakupiłem karnet. Muszę przyznać, że wszystko działa i wygląda o niebo lepiej niż dotychczas jednak do pełnego sukcesu jeszcze trochę brakuje. Mam nadzieję, że po całkowitym otwarciu stadionu efekt będzie jeszcze lepszy.
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Bardzo duży plus to obsługa obu stref przez miłe dziewczyny. Taka mała rzecz, a na pewno wpłynie pozytywnie na postrzeganie tej strefy przez kibiców, którzy w zdecydowanej większości są facetami
Minus to na pewno brak możliwości płacenia kartą, o której już tutaj pisaliśmy więc nie ma co się powtarzać. Jeśli ktoś się tam wybiera i leży mu to na sercu niech będzie wyposażony w gotówkę, ale nie omieszka zapytać o płatność kartą. Im więcej klub odbierze takich komunikatów tym poważniej do sprawy podejdzie.
Myślę, że fajną sprawą była by możliwość rezerwacji miejsca na stadionie oglądając monitor sprzedawcy. Tak jak w kinie mamy podgląd całej sali i wybieramy sobie konkretne miejsce. Idealnie byłoby gdyby karnety i bilety na trybunę za bramką były rozprowadzane w porozumieniu z SKWK, ale dla reszty sektorów takie rozwiązanie mogłoby być przydatne.