O zawodniku z nazwiskiem:
Cytat:
|
- Naciskam na Stana, by kogoś takiego znalazł ze względów marketingowych, ale on zawsze mówi, że dany zawodnik nie jest wystarczająco dobry na Wisłę. Budując zespół, nie można ściągać gracza tylko dla nazwiska. Musi podnieść poziom.
|
Dobrze że Stan kieruję się przede wszystkim względami sportowymi bo ten klub tego potrzebuję teraz tego najbardziej. Uważam, że my mamy na tyle duże braki że powinniśmy sobie na ten moment ten temat odpuścić.
Przede wszystkim musi być to zawodnik na chodzie, który przyciągnie kibiców nie tylko na jeden mecz.
Wolałby już nawet zawodnika z mniejszym nazwiskiem, takiego, który będzie przyciągał kibiców przede wszystkim swoją grą.
Często kusiliśmy piłkarzy Lazio, powiem tylko że tam na ławie siedzi pewien łysy pan, który wciągnąłby tą ligę nosem -Mark Bresciano, akurat nie chodzi żeby ściągać akurat tego zawodnika, ale właśnie może to być też takie mniej znane nazwisko, ważne żeby był na chodzie.
edit: do postu poniżej, nie wiem o co ci chodzi bo chyba wyraźnie napisałem że nie jestem zwolennikiem tego tematu a sugerujesz ze chce ściągnąć do Wisły nazwisko pokroju R.C. To jest brak szacunku do tego co napisałem.