Wyświetl pojedynczy post
wiktorpiekarski
Banita

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2011, 19:34
Szarny napisał(a):Wyświetl post
A może być tak, że będzie 1-0 dla Bragi i Amika odpadnie w karnych. Jak 2 lata temu z FC Brugge.

Argument że Amice wystarczy remis, a kibiców na trybunach mało można o kant dupy obić.
Poza tym z Twojej argumentacji wynika że najlepszą opcją jest over 2,5 (kurs wyższy niż awans Amiki) albo nawet z wyższą linią więc nie wiem czemu grasz awans.
Gram tylko awans ponieważ jest to zdecydowanie pewniejsze i spokojnie mogę grać za dużą kwote ,nie skreślam Bragi bo jednym golem moga wygrać np 1-0 2-1 3-2 w ilość goli też nie gram bo jak Lech zamuruje to może być 0-0 1-1 jednak tak jak pisałem to może być szalony mecz i nawet Lech to wygra ale tak odważny nie jestem aby ryzykować pieniądze które postawiłem bo gdybym to stracił to zostałbym z niczym.
Następnego pewniaka na 99.9999% podam koło 3 kolejki ekstraklasy jak przeanalizuję poszczególne drużyny wybiorę wam coś z kursem 2.0-2.2

Maxior nie opłaca się tylko na gola grać mały kurs a ryzyko zawsze jest ,że Lech sie zamuruje...

rocco ja gram tylko wtedy gdy jestem pewien na 99.9999% że mecz wejdzie na Lecha w pucharze nie grałem i nie grałbym bo to loteria jak Lech potraktuje mecz.W lidze europy wiem,że zrobią wszystko żeby awansować i nie będzie takiej niespodzianki jak dzisiaj a czarne koszule pokazały w lidze,że Lech nie jest im straszny i ten wynik sensacją nie jest a niespodzianką jak dla mnie bo przypuszczałem,że remis będzie ale Manu 500tysięcy dolarów rocznie strzelił samobója.
Ostatnio edytowane przez wiktorpiekarski : 20.02.2011 o godz. 20:56.
Odpowiedz cytując