fialo napisał(a):

Koleżko sympatyczny nie musisz tak epatować tym, że nie kupujesz karnetu i nie wiesz jak on wygląda bo to już my wszyscy wiemy. Naklejkę dostaje się po zakupie karnetu. Także nie masz racji. Co do komentarza rava - napisał że się sprzedało ponad 6 tys KK, a nie mniej niż 5 tysięcy, także nie przeinaczaj faktów, a to są i tak dane sprzed kilku dni.
Powiedz mi czy jakiekolwiek niesprawdzone informacje należy podawać? Nie. Także takich domniemywań także nie należy publikować, nikt nie wie jak jest naprawdę oprócz pracowników klubu. A już szczytem było powołanie się na ironię PVD, jako fakt obowiązujący, gratulacje. Tak czy tak - wszystko okaże się na meczu z Ruchem Chorzów, bo nawet jeszcze nie z Podbeskidziem. Według mnie będzie dobrze, ja mam czyste sumienie, wiem, że wypełniłem swój wiślacki obowiązek, a w dodatku jeszcze kilkoro moich znajomych kupiło/kupi karnety za moją namową. Ale narzekajcie dalej, na pewno będzie lepiej.
Wiślak 86 - życzę udanej rundy wiosennej spędzonej przed sopcastem. Trzymam kciuki, żeby nie było lagów
|
Na początek dziękuję za życzenia ale z pewnością spotkamy się na stadionie

bo do tej pory nie pokazałeś mi choćby jednego zdania które by Ci zasugerowało że nie kupię karnetu.
To nie są domniemania bo to czysta logika że numerowanie karnetów tak wygląda. Co do rava to napisał że poszło ponad 6tys kart a nie karnetów a to chyba różnica. ( z tymi 5tys, faktycznie byłem na 100% przekonany że tak napisał ale widzę że jest 6 tys więc zwracam honor).