Wyświetl pojedynczy post
wiktorpiekarski
Banita

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2011, 15:04
wiktorpiekarski napisał(a):Wyświetl post
Uwaga jezeli chcecie duzo zarobic grajcie Lecha na jutro ja juz zagralem i przymierzam sie jeszcze kupon obstawic kurs dzisiaj 2,30!!! jutro bedzie pewnie mniejszy.Braga po sprzedazach do tego kontuzje slaba forma mec wyjazdowy nie widze innej mozliwosci jak zwyciestwo Poznanskiego Lecha.Mozna Lecha nie lubic ale jak jest mozliwosc pewnego zarobku to trzeba korzystac proponuje grac grubo bo i tak wygraja wiec kasiora wpadnie nam do kieszeni
Jak widzicie możecie mi już zaufać proponuje grać w czwartek awans Lecha w chwili obecnej kurs 1.72 w betclic, ja gram u stacjonarnego więc jutro będą dopiero kursy ale znając życie z każdym dniem będzie mniejszy więc radzę szybko obstawiać.

Argumenty: pierwszy mecz pokazał ,że nie myliłem się z poziomem Bragi drużyna słaba jak na kraj który reprezentuje w europie.Zwycięstwo bez straty gola sprawia ,że w rewanżu Braga musi wygrać by awansować dwiema bramkami co jest mało mozliwe w sytuacji gdy Lech mobilizuje się na 100%.
To,że mecz jest w Bradze dużego znaczenia nie ma bo Lechowi starcza remis więc nie potrzebują wsparcia trybun by wygrać,pozatym na meczu będzie góra 9 tysięcy kibiców co sprawi,ze nie będą 12zawodnikiem Bragi.
Podsumowanie w tym meczu grajcie awans ale nie grajcie konkretnej drużyny ktora wygra ja osobiście uważam,ze będzie wymiana ciosów i moze być tak,że Braga wygra 3-2 ale też Lech może wygrać 3-2 .
Odpowiedz cytując