Pierwsza sprawa:
Chciałem szczerzę podziękować Marszałkowi za wysłuchanie mojej prośby.Przerwa dobrze na mnie podziałała -przedewszystkim dla mojego zdrowia psychicznego.Jestem uczulony na głupotę i hipokryzję, wiec reagowałem jak reagowałem.Ciesze się tym bardziej, bo moje posty się sprawdziły, a płaczki zamilkły, choć co chwilę wymyślają sobie coraz to nowe problemy.
Druga sprawa:
Albo faktycznie wtórny analfabetyzm jest aż tak rozpowszechniony, albo niektórzy nie za bardzo interesują się tym, co się dzieje z poszczególnymi piłkarzami.
Dla przypomnienia:
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24582
Cytat:
|
Wiślacy polecą do Turcji bez reprezentantów. Sztabowi szkoleniowemu szczególnie zależy, by do drużyny jak najszybciej dołączył Cwetan Genkow. - Nie jest jeszcze w optymalnej formie fizycznej, miał przerwę w treningach. Zastosowaliśmy wobec niego indywidualny program. Będę również rozmawiał na jego temat z selekcjonerem Lothar Matthaeusem - zdradza nasz trener.
|
Jeszcze wcześniej Maaskant mówił, że potrzebuje ok 3 tyg by doprowadzić go do optymalnej formy.
Skoro nadrabia zaległości treningowe - głównie przygotowanie motoryczne, to chyba nie dziwota, że nie bryluje.
Nie szukam żadnych usprawidliwień, tylko apeluje, by być uczciwym i dać mu solidnie przepracować okres treningowy.
Gdy zejdą z obciążen treningowych powinno być o wiele lepiej.