Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2011, 17:45
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
Z Gargułą i jego pozbywaniem to bym się wstrzymał. Guła to piłkarz jak na polskie warunki świetny, były mecze na jesieni gdzie pokazywał swoje nieprzeciętne umiejętności: Górnik, Legia. W wywiadzie z nim można było wyczytać że brakowało mu na jesieni pary. Do chwili gdy grał na świerzości wszystko było ok, a potem niestety zgasł.
Bardzo mi się podoba jego podejście do treningów, że zaraz po Nowym Roku przyszedł do klubu i zaczął budować formę. To jest prawdziwy profesjonalista i takich nam potrzeba. Jego czas w Wiśle nadejdzie, pewnie wiosną.
Popieram w 100%, Łukasz grał u nas tylko pół rundy. Nie można powiedzieć, że grał rewelacyjnie bo tak nie było, ale czy grał słabo ? Również bym tego nie powiedział. Jedno jest pewne nie można powiedzieć, że się nie starał, że nie walczył bo to nie miało miejsca, widziałem, że niejednokrotnie ten chłopak grał z pianą na zębach w przeciwieństwie chociażby do Łobodzińskiego. Garguła ma ponad przeciętną technikę jak na polskie warunki, bardzo ciekawy strzał gdzie piłka po jego uderzeniach zmienia lot piłki, dobrze wrzuca z miejsca taki słynny na całą polską ligę spadający liść ta piłka spada w taki sposób że nikt nie jest wstanie tego przewidzieć, dodatkowo myśli na boisku co również jest rzadkością w tej lidze, Jeśli on będzie czuł się dobrze fizycznie i jego kontuzjowane niegdyś kolano będzie chodzić tak jak powinno to według mnie Łukasz będzie grał w pierwszym składzie. Skreślanie tego piłkarza to skrajnie nieporozumienie bo to fantastyczny zawodnik jak na nasze warunki.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 19.02.2011 o godz. 17:50.
Odpowiedz cytując