Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2011, 11:26
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Legia zaskoczyła transferem (a właściwie wypozyczeniem ?) tak dobrego zawodnika . Właściwie to podobny typ jak nasz Genkov . Jedyne co przemawia na korzyść naszego Cvetana to większe doświadczenie ( choć wiek podobny )i więcej bramek w karierze w seniorskiej piłce .

Poza tym widziałem zarówno wszystkie bramki rundy jesiennej Hubnika (13/17) i Genkova (11/13) , nieporównywalnie większe wrażenie zrobił na mnie Czech . Większośc uderzen z pierwszej piłki , z trudnych pozycji , techniczne strzały . Genkov przy nim wyglada bardziej jak lis pola karnego .

Do tej pory wyśmiewałem sie z transferów Legii , właściwie to ich tryb do tej pory jest komiczny , ale nie ma co ukrywać że mają do wyboru do koloru w ataku , nie to co my .
Nie oszukujmy się gość całą karierę grał w Czechach, a po 5 minutowym filmiku nie da się jednoznacznie stwierdzić, że to dobry zawodnik. W Wiśle panuje zasada "nam strzelać nie kazano" i na siłę chcą wjechać do bramki. Brak strzałów z dystansu i mam nadzieje, że teraz się to zmieni.

Genkov więcej bramek strzelił w 3 lata niż on przez całą karierę, ale może ten transfer Legii wyjść na dobre, bo w sumie "żyła" Chinyama , Mezenga czy młokos Kucharczyk[miał dobre wejście, ale później coraz gorzej] to nie ta para kaloszy. Coś jak u nas Łobodziński.
Jednak dla mnie ten transfer to jest typowa łapanka na ostatnią chwilę. U nas stosowano przez kilka lat i jesteśmy tu gdzie jesteśmy czyli na dnie i teraz są mozolne próby wydostania się stąd

Faktem jednak jest, że boisko szybko wszystko zweryfikuje.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 19.02.2011 o godz. 11:28.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując