Wyświetl pojedynczy post
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2011, 23:24
A teraz ja dorzucę coś od siebie. Tylko, że moje przysłowiowe pięć groszy nie będzie o wspominanych przez was napastników,(ja też uważam, iż Genkov jest i będzie lepszym snajperem w lidze) tylko dużo niższy pułap. Już piszę :
Mateusz Sławik podpisał dzisiaj półroczny kontrakt ze swoim byłym klubem Górnikiem Zabrze. Ostatnio pikarz występował w IV-ligowym Górniku Wesoła. Z tym klubem rozstał się za porozumieniem stron. Piłkarz przed pobytem w niższej klasie rozgrywkowej reprezentował barwy odpowiednio : Odry Opole oraz GKS Jastrzębie.
Czyli jednym słowem nie tylko Arka dokonała ostatnio transferu w bramce
A tak na poważnie to jestem ciekaw czy w klubie z Roosevelta golkiper przebije się do podstawowej jedenastki. Taki przeskok z odległej ligi może okazać się niewystarczający. To jest jednak wielka różnica klas. Ale nie skreślałbym tutaj znowuż szans Sławika, który w sezonie 2006/2007 był podstawowym zawodnikiem zabrzan.
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując