Podniety? Czlowieku, to pierwszy w miare neutralny tekst o Legii na weszlo od jakiegos czasu. Oczywiscie dla Ciebie to musza chwalic Wisle a jechac po wszystkich innych bo inaczej to nie sa obiektywni. Pamietasz poprzednie wpisy? Byly typowo przesmiewcze, ten jest wywazony z tekstem ze przypomina Podbroznego. Moze Ty nie wiesz kto to byl Podbrozny, ale np ja wiem i widzac w kilku z tych akcji koles ma cos z Gumisia. Nie chodzi o wolne czy technike.
Nie podpalam sie transferem, bo wiem ze u Nas to z YT bylo wiele perelek, i takiemu Arru mozna bylo zrobic film czy choby Cabralowi
Od tego sezonu gra jako nominalny srodkowy napastnik i zdobyl kilkanascie bramek to na plus, na plus rowniez sposob ustawiania sie w polu karnym i wyczucie.
Moze wypalic, moze byc totalnym nieporozumieniem - bedzie czas na oceny.
U Nas czekali na transfery i jeden w sumie jest wiec jest jakas tam radosc i nadzieja.
Natomiast w....ia mnie jak wyskoczy jakis koles z tym ze "podnieca" sie Legia portal, ktory ( slusznie ale jak zwykle zbyt ostro ) jechal po tej wlasnie Legii przez ostatnie tygodnie.
Wiesz czemu napisali o tym transferze ? Bo napisali o wiekszosci z "wielkiej trojki". Tak, o Waszych tez bylo.