Prawda jest taka ze kibic moze byc wk**** na to jaki stadion mu postawili, ale czasami woli chwalic wlasny bubel, niz cudze dzielo sztuki.
Ja sie kibicom Lecha nie dziwie, bo to nie oni ten stadion budowali, mieli kilka obiekcji co do calej inwestycji, a ze wyszlo tak jak wyszlo to coz...
Niektorzy naprawde przesadzaja i chyba jednak czuja sie lepiej ze moga do**** kibicom Lecha za cos, co tak naprawde nie od nich zalezalo, z drugiej jednak strony kibice Lecha czesto zaklinaja rzeczywistosc. Z tego wszystkiego powstaje taki wlasnie tok rozmowy
Co do Euro, to jasna sprawa jest ze z Krakowem to byla pomylka.
Z cala moja niechecia do Cracovii, z calymi moimi checiami by Wisla byla zawsze pod Legia potrafie jednak stwierdzic oczywista oczywistosc ze pod wzgledem wizerunkowym/kulturowym/logistycznym/sportowym/zaplecza hotelowego - Krakow pozostawial wiekszosc miast w tyle.
Mozna bylo sie przyczepic do lotniska, bo nie ma co ukrywac terminal to jakis matrix.
Ja do dzisiaj nie potrafie zrozumiec czemu nie wybrali Krakowa. Nie mowie za jakie miasto, po prostu nie miesci mi sie to w glowie.