Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2011, 17:51
Jaro1991 napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się, Multi Production wraz ze stratą pewnie dość dużego zlecenia jakim jest realizacja Ekstraklasy miałaby duże kłopoty.

Choć wydaje mi się, że jeżeli przejdzie pomysł z Ekstraklasa TV to realizować transmisję będzie jakaś inna spółka, najpewniej z zagranicy.
To byłoby ciekawe rozwiązanie. Chyba zgodzicie się ze mną że im lepsze kamery, lepiej ustawione tym lepiej ogląda się dany mecz. Jeśli nie byłby to kamery trzeciego sortu, tylko takie jak są dajmy na to na Bundeslidze to jestem jak najbardziej "ZA".
Nie dawno przeszukiwałem trzy mecze Wisły i konkretne ujęcia dryblingu czy wrzutki takie z pierwszej osoby, czy nawet solidne zbliżenia twarzy są rzadko spotykane.

Oczywiście ostatnio uległo to poprawie, nawet fajnie wyglądały ujęcia z tej kamery spider, która była na Lechu. Widziałem też różnice dajmy na to w transmisji meczu Wisła VS Korona a Wisła VS Legia. W tym drugim meczu ujęcia o wiele bardziej konkretne. Dużo zależy od stadionu bo dajmy najładniejszy gol na stadionie Poloni Bytom będzie tam tracił na wartości.

PS. Takie kamery jak Premier Leaque mogły by być Poezja.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.02.2011 o godz. 18:33.
Odpowiedz cytując