Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2011, 14:54
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Czyli ten kanał nowy sam sobie wymyśliłeś teraz na poczekaniu jako wyjaśnienie dlaczego "N" ma nie wygrać?

A nie wziąłeś pod uwage tego,ze "N" nie miało nic wiec musiało jakis program tematyczny zrobic.a że zrobili o Legii to ich wybór ich prawo.Ja sie im nie dziwie ze taki target akurat.
Jeśli wygrali by prawo do pokazywania ligi to nie sadze by byla szansa na jakąkolwiek stronniczość gdyz sami strzelili by sobie samobója.
Nie podłapałeś Ironii i nadal jej nie rozumiesz. Swojego czasu wygrali prawa do prowadzeniu programu w którym pokazuję się skróty meczów, jeśli zmieniliby nazwę na Legia Ektraklsa to nie byłoby w tym przesady bo to co się tam wyprawiało to przechodziło wszelkie pojęcie.
Jeśli wierzysz że Legia nie będzie znacząco faworyzowana to gratuluje poczucia humoru, również polecam dokopać się do archiwum transmisji tamtego programu. Zobacz co się tam działo bo chyba nie jesteś tego świadomy. W taki sposób kształtowana jest opinia przeciętnego kibica, a jak nie wierzysz że telewizja ją kształtuję to również mnie to dziwi bo jak napisałem wyżej 70 % opinii na temat zawodników przymierzanych do Wisly to powielanie tego co powiedziano w canal +.

Mam nadzieję, że jeśli N wygra to dojdzie do wyłamu przez kilka klubów.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.02.2011 o godz. 15:03.
Odpowiedz cytując