Wyświetl pojedynczy post
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2011, 14:35
raindog napisał(a):Wyświetl post
@LukaszCracovia1 1 Liga jest wasza
TeQcontroller 2 godz. temu
z nowym stadionem ekstraklasa jest nasza 
LukaszCracovia1 4 mies. temu

Titto, widać, że kogoś zainspirowałeś do napisania postu.

Co do marketingu - widać, że coś ruszyło. Nie jest to może jeszcze wymarzony efekt, ale zawsze coś. Strona bardzo mi się podoba. Naturalnie mam na myśli aspekt techniczny. Dużo bardziej podoba mi się niż u konkurencji. Gorzej z zawartością, a konkretnie z jakimiś materiałami typu wygaszacze, tapety, info o piłkarzach - statystyki itp.
Się ruszyło ... Nie chce obrażać nasz klub, ale chciałbym przedstawić swoje stanowisko w sprawie dyr. ds. marketingu . Ja osoba ucząca się jeszcze zrobiłbym to dużo lepiej niż jakiś tam magister z papierami (czyt. dyrektor ds. marketingu). Sam nic nie robi ciekawego na razie, tylko podpisuje kontakty na zrobienie tego i tamtego ... rozumiem jakby było coś Wiślackiego ( TV, napój energy drink, reklama na jakimś bloku Wisły itp. ) a takie, słabo kreatywne działania (Szkoła nr 1906 , ulepszenie tła na Fejsie, ) to mnie nie ruszają w ogóle ...
http://www.youtube.com/watch?v=_XOr0c7fgG4
To już jest coś więcej ;]
Nie wiem, jako magister powinien mieć masę pomysłów i być na 99% pewny że wypali. Zrobienie różnego typu wydarzeń np. w Multikinie, np.
Dla wszystkich, którzy posiadają karnety i napiszą na nasz nr SMS poprawną odpowiedź wygrają wspólny seans z drużyną na film Goal III . Na pewno zwróciłoby się ze sporym zyskiem, przecież mamy podpisaną współpracę z kinem . Premium SMS jest bardzo dobrym sposobem. Automatycznie rośnie sprzedaż karnetów na przyszłość
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując