westersyl napisał(a):

Ciekawe ilu kupiło dla ligi Hiszpańskiej, Angielskiej, Włoskiej gdzie są transmitowane takie klubu jak Milan, Inter, Barcelona, Real Aresenal, ManU. A fanów w Polsce tych klubów trochę mamy.
Jeśli miałaby wygrać Nka i miałbym mieć co weekend "Legie Ekstraklasa" to faktycznie wolałbym już ten nowy kanał.
|
No wlasnie ciekawie ile z 1.5mln uzytkownikow kupilo dekoder dla lig zagranicznych?
Legia Ekstraklasa ? A co takiego,gdzie o czymś takim czytałeś słyszałes?
Jaro1991 napisał(a):

|
Tylko nie zapominajmy o tym, że z tych 1,5 mln użytkowników ok.50% wybrało Cyfrę ze względu na ofertę programową, nie patrząc czy na C+ jest ekstraklasa czy jakakolwiek inna liga bo po prostu sport ich nie interesuje. Świetnie byłoby gdyby polska liga pozostała w Cyfrze, ale jestem w 100% pewien, że w żaden sposób jej brak nie wpłynie na zmianę wielkości abonentów.
|
Owszem tak może być. Nie wiem jak wygladaja raporty z badań i ile % ma oferta programowa, ile liga ale wiem jedno na swoim przykładzie i znajomych : oferta programowa na C+ juz na mnie szału nie robi,bo wszystko jest na internecie...Jedynym argumentem Cyfry była liga polska w HD