PAC napisał(a):

|
Nigdy nie chcę angielskiego klimatu na Polskich stadionach. Może ty masz gdzieś doping i dobrą atmosferę ale dla wielu to jest coś bez czego nie wyobrażają sobie meczu. Ja też do nich należę i zawsze będę popierał taki klimat trybun.
|
Gdybym mial do wyboru pelny satdion i full doping na mim, a pelny satdion bez dopingu to oczywsite jest ze wybralbym pelny stadion z dopingiem.
Ale jesli ma byc super 'atmosfrea' na wpol pustym stadionie to ja wybieram cichcszy ale pelny stadion.
Bo pelne stadiony=kasa=lepsi zawodnicy=wiekksza konkurencja miedzy nimi=zaangazowanie przez pelne 90 min=sukces=wiecej ludzi na stadionie itd
regan napisał(a):

Dzieciaczku, wyłącz komputer, idź się przejdź moze ci wiaterek troszke ostudzi baniaczek... 
p.s w Poznaniu poswiecili honor szacunek dla sukcesu... coś calkiem dla ciebie... mozesz im kibicować. Uwierz mi na Wisle to sie nigdy nie stanie... choćbyśmy mieli grac w finale LM 5 lat pod rząd...
|
Nie wiem co nazywasz sukcesem ale w Poznaniu go nie widze!(dzisaj pewnie odpadna, bo sa cieniutcy) z twoej wypowiedzi wnioskuje ze to co dla ciebie jest sufitem dla mnie jest podloga!