Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2011, 12:52
Ekstraklasa TV to może skończyć się według mnie tragedią, ciężko jest mi to obiektywnie ocenić bo jestem posiadaczem Canalu + od kilku lat i jestem zadowolony z usługi jeśli chodzi o piłkę nożną. Ciężko będzie im dorównać jeśli chodzi o wyprodukowanie takiego sygnału z takim komentarzem itp. Osobiście dostrzegłem, że C+ w ostatnich meczach prawdopodobnie używało jeszcze lepszych kamer bo ujęcia były już lepsze, Oczywiście brakuje nadal sporo do Bundesligi, Seria A nie mówiąc już o premieship ale jest dobrze.
Pewnie jest spora grupa ludzi która C+ bierze dla ligi angielskiej, hiszpańskiej, a jak jest jakiś mecz w polskiej lidze i jest dobrze zareklamowany to też przy okazji włączą. Teraz rodzi się pytanie czy oni będą dopłacać aby oglądać rodzimą ligę ? Moim zdaniem już nie koniecznie. Ja po sobie zauważyłem, że jak jest jakis mecz dajmy na to Legii, Lecha, Jagi czy jakich kol wiem polskich drużny i w danym meczu wieje nudą to po prostu przełączam na inny kanał gdzie na przykład równolegle transumowany jest mecz Seria A.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.02.2011 o godz. 13:00.
Odpowiedz cytując