Wyświetl pojedynczy post
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2011, 09:27
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Młody Szczęsny może nie był zbawcą Arsenalu, ale nic nie zawalił. Wszystkie interwencje miał pewne, widać było olbrzymie zaufanie do niego wśród kolegów. Nie boi się rzucić po trudną piłkę, jest silny psychicznie. Ciekawe, jak będzie się toczyła jego kariera ma zadatki na wielkiego bramkarza.

PS. Aha - faworytem jednak nadal Barca, bo ciężko uwierzyć że Arsenal jest w stanie zagrać taki mecz na Camp Nou.
Ja zauważyłem w grze Szczęsnego naprawdę dużą inteligencję. Przykład? Końcówka spotkania, Dani Alves wychodzi prawie sam na sam, po błędzie Arszawina. Wojtek Szczęsny rzuca się, również rękami, ale co najważniejsze(!), widząc, że Alves nie ma praktycznie żadnych szans tego strzelić "odpuszcza" lewą rękę, dzięki czemu, nie wpada całym impetem na Brazylijczyka- co zapewne skończyłoby się karnym.

Jak Arsenal miał przed dwumeczem powiedzmy 20-25% szans na awans tak teraz ma około 40-45%. Jak pisałem wcześniej. 1:2 to wynik, który często drużyny nadrabiają, a Barca niestety już trzeci sezon i ANI JEDNEJ wygranej w fazie pucharowej na wyjeździe. A Barca na Camp Nou jest piekielnie mocna i nie zwykła tam nie wygrywać. Nie wierzę też by mogli zagrać jeszcze tak słabą połowę, jak zagrali w drugiej.
Odpowiedz cytując