Wyświetl pojedynczy post
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2011, 00:07
Cytat:
- Katastrofa - rzucił pod nosem trener Jose Hernandez, gdy kończył poniedziałkowy trening. Wszystko z powodu sytuacji kadrowej. Amerykanka w zeszłym tygodniu skręciła kostkę i niemal od razu było wiadomo, że nie zagra przeciwko Lotosowi, a nawet sobotni występ w Gorzowie stoi pod znakiem zapytania.

Inaczej wygląda sprawa Białorusinki, która jest przeziębiona od końca stycznia i nie uczestniczyła nawet w ostatnich treningach. Doprowadziło to do sporu między władzami klubu a dr. Jerzym Zającem, szefem sztabu medycznego. - To przeciąga się ponad dwa tygodnie. Nie chcę się wypowiadać w sprawach medycznych, ale jestem niezadowolony, że obie zawodniczki nie mogą grać. Zwykłe leczenie jest dla zwykłych ludzi, a dla nas strata każdego dnia jest kosztowna - podkreśla Piotr Dunin-Suligostowski, wiceprezes Wisły Can-Pack. Według naszych informacji konflikt może skończyć się nawet odejściem Zająca.

Gazeta Kraków

Tyle czasu nawet bez jednego treningu? to o tak dziewczyna nie wskoczy do meczu i rozegra dobre spotkanie. Ponad 2 tygodnie przeziębionym mając do dyspozycji drogie leki, opiekę i fachowca?
To ja po tygodniu zdrowieje pijąc sok z cebuli. Dziwne to wszystko.. I taka tajemnica nastała dotycząca tych zawodniczek. Żadnych informacji na oficjalnej stronie. Nikt nic nie wie..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 17.02.2011 o godz. 00:20.
Odpowiedz cytując