Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2011, 21:54
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Od Pawełka może lepszy nie będzie, natomiast jest pewniejszy od Jovanić'a i to mi wystarczy by twierdzić, że jest wzmocnieniem.
To się nawet nie śniło filozofom, że zakupionego bramkarza porównujemy do Pawełka, który przez CAŁY pobyt w Wiśle zagrał 3 miesiące na poziomie jaki był WYMAGANY od niego od początku jego pobytu w Wiśle. Pawełek guru bramkarskiego światka w klubie Wisła Kraków.

PS. Abstrahując od powyższego postu to wszystkiego się spodziewałem, ale nazwanie Pawełka dobrym bramkarzem na podstawie jego 3 miesięcznej zahacza o skrajny idiotyzm osób wypowiadających takie herezje. [ oczywiście tym wywodem nie pije do kolegi o nicku Lysy tak dla jasności ]

mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Tak w ogóle to chciałbym zauważyć że podczas obecnych przygotowań omijają nas na razie kontuzje wynikają z przeciążeń, złego prowadzenia treningu itd. Mam tutaj na myśli naciągnięcia itp. Wychodzi na to że jednak dobry trener jednak robi swoje nawet w tej sprawie.
Nie ma Skorży nie ma kontuzji. Prawdę mówiąc też miałem to napisać. Kiedy nas Skorża trenował nie dalej jak dwa tygodnie od początku treningów już 2 czy 3 się leczyło. O czymś to świadczy.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 16.02.2011 o godz. 21:57.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując