Wyświetl pojedynczy post
wiktorpiekarski
Banita

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2011, 20:09
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Co ty chcesz komuś wmówić? Szafujesz niesprawdzonymi informacjami (Liverpool ma passę sześciu meczów bez porażki, też pragnąłbym takich "kryzysów" dla Wisły), wysnuwasz absurdalne wnioski (poważnie chce porównywać polskie ekipy do angielskich?), dodatkowo pogrążasz się kibicowaniem Cracovi (już pomijam żałosną ortografie). To, że kiedyś Groclin wygrał z MC (który tak jak wspomnieli przedmówcy był cieniem obecnej drużyny) nie znaczy, że robiły to regularnie - jakoś później nic w pucharach wielkiego nie pokazał. Każda wygraja polskiego klubu z kimś z topowej ligi należy rozpatrywać jako fart, tak samo ja traktuje wtopy jako pech (śmieszą mnie ludzie, którzy po ostatnich przygodach piszą Levadia>Wisła czy Karabach>Wisła, bo to by oznaczało, że ja mogę śmiało napisać Wisła>Schalke, Wisł>Parma czy Wisła>Barca mimo, że było to wieki temu, albo mówimy o jednym spotkaniu). Obecne brandzlowanie się nad Lechem wskazuje jedynie na rozwój mentalny tych, którzy tak robią. Jeśli klub z Poznania na wiosnę się nie ogarnie to wyląduje po za pucharami i wtedy pewnie będzie spuszczanie się nad Wisłą/Legią/Jagą (w zależności kto ugra mistrza). Jasne, można niektóre dobre elementy przenosić na nasze podwórko, ale są kibice wyśmewający nasz obiekt, jednocześnie wychwalający Lecha z ich n-tą wymianą murawy, czy obiekcjami UEFA.
Pierwsza sprawa NIE DENERWUJ SIE wymieniamy tylko poglady.Druga sprawa czasami popelnie blad w pisowni ale wole takie bledy popelniac niz zyciowe

Teraz do rzeczy... zobacz na ktorym miejscu jest Liverpool klub z takimi ambicjami celem byla pierwsza czworka a juz teraz szanse maja tylko teoretyczne wygrali z chelsea by zaraz zremisowac u siebie ze slabeuszem a wczesniej tez tracili punkty frajersko wiec nie mow mi ,ze Liverpool nie ma slabego sezonu celowali w pierwsza czworke a bedzie liga europy znowu.

Podaje przyklady Polsko-Angielskie bo nie znosze kiedy ktos skresla z gory nasza Polska druzyne tylko dlatego,ze nie jest to Wisla! iel wam trzeba przykladow Grodzisk mial fure szczescia ale MC juz po pierwszym meczu wiedzial ,ze musi rewanz wygrac lub bramkowo zremisowac gdyby Grodzisk byl taki kiepski to MC by w rewanzu wygralo a odpadlo dwa mecze zremisowane to nie jest przypadek.Obecny sezon Lech dostal na wyjezdzie 1-3 u siebie wygral 3-1 po kapitalnym meczu z gwiazdorskim MC i co to przypadek? brak Ci obiektywnej oceny kolego.Malo? to sprawdz wyniki Lecha z Juve dwa remisy w pierwszy mmeczu Lech powinien wygrac w rewanzu Juve powinno zwyciezyc.Lech w tym sezonie pucharowym jest w niesamowitej formie i czy Ci sie podoba czy nie zycze im sukcesu bo dzieki nim Polska w rankingu idzie do gory.
Odpowiedz cytując