Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2011, 19:59
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Wogóle cos ostatnio miłosnicy Donaldu jakby sie gdzieś zapadli. A tak niedawno jeszcze chwalili mądrą dalekowzroczną politykę zagraniczna wobec np. Rosji i Białorusi (chyba najwięcej AS82, uwierzył w rosyjska miłość ). A tu coś TIR-y utknęły, MIstrale z Francji przypłynęły, jądrówka w Kaliningradzie sie pojawiła. Wujaszek Łukaszenka przestał lubić Radzia, który wcześniej wywalczył dla niego zniesienie sankcji UE. Merkel z Sarkozy postanowili, że to oni będa o wszystkim w UE decydować, a Donaldu bez prawa głosu może sobie siedzieć przy drzwiach na zydelku.

U kogo te baczki z Cepelii zmówiono ? Pewnie u jakiegos biznesmena z PO, który potem da na kampanie.
Mam nadzieję, ze będą pokazywać w TV jak Radzio i Donaldu wręczają np. królowej Elżbiecie te bączki Może jeden dostanie Komorowski, a później coś opowie na ich temat . Ale czasy....
Tiry już nie stoja an granicy chyba od kilku tygodni ,no ale jak sie nie ma czego przyczepić to trzeba pisać w kółko to samo..W sporze miedzy Japonia a Rosją nie za bardzo wiem kto ma wiecej racji ,wiec sie nei bede wypowiadal pozatym mało mnie to obchodzi. To ,że sie rzekomo pojawila bombaw obwodzie kalinnigradzkim jest wg ciebie rownoznaczne z tym ,że ja niebawem zrzuca na Polske ? Co do Łukaszenki to Sikorski tez dobrych kilka dni temu ,na forum UE twardo sie wypowiedzial ,że czas poblazania dla Łukaszenki sie skonczyl ,no i Tusk z tego co pisali zaprotestowal wobec UE dwoch predkosci ,tej z Euro i bez.

Co do bączków to bedzie temat zastepczy dla Pisowcow, dzis najwiekszy lizus prezesa,Błaszczak,zwołal z tego powodu konferencje prasowa i z grobowa mina opowiadal jak sprawa bączków jest dla Polaków wazna