Wyświetl pojedynczy post
Svartis
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2011, 15:02
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Svartis żałosny to jesteś ty naprawę szkoda mi ciebie, rozumie że żałosne są także kluby premiership w tym również Lech który jako jedyny z naszych ekstraklasowych klubów ma marketing na europejskim poziomie. Rozumiem że również kładziesz labę na to że Lech zarabia KROCIE na takich duperelach jak pamiątki, bilety ale generalnie co cię to obchodzi.

Wszyscy co kupują koszulki to pokemony. 27 000 kibiców Wisły na FB to też pokemony. Wszyscy co oglądają filimi to też pokemony. Generalnie nasz klub jest tak zajebisty że nie potrzebuje czegoś takiego marketing a na stronie trzeba wywalić wszystko ważne byle się newsy dobrze czytało .... nowi kibice ? Nie potrzebni, po co ściągać pokemonów na stadion.

Zobaczył prn screen tego co wkleiłem i na podstawie tego wypocił posta co za człowiek.
.
Ciebie stricte nie obraziłem w mojej wiadomości wiec wypraszam sobie abyś ty to czynił. Marketing w klubie Wisła Kraków jest uboższy aniżeli Lecha czy też Legii. Choć nie pod każdym względęm. Krytykujesz we wczesniejszych wiadomosciach strone Wisły do tego stopnia ze gdyby ktos jej nie widzial tylko opierał sie na Twoich opiniach pomyślałby ze jest ona założona na serwerach futbolowo a wg mnie strona Wisły np jest lepsza od Legii i Lecha, ale To moje prywatne zdanie i nie mam zamiaru obrzucac błotem i cytatami "sto lat za murzynami" stron wyzej wymienionych klubów gdyz w duzej mierze jest to kwestia gustu. Druga sprawa ze Legia ma reklame TVN, onet, ludzi ktorzy współpracuja z tymi firmami, Lech w wielkopolsce jest jedyny dlatego tez moga w inny sposob prowadzic kampanie. My w 1/16 LE nie gramy, a gdybysmy grali sadze ze taki baner jak wyzej wkleiłeś pojawiłby sie. Klub Wisła również fajnie sie promuje a jak bedzie otwarty cały stadion głęboko w to wierze, ze marketing ruszy do przodu. Opieram swoaja opinie rowniez na rozmowie z jedna z osob z klubu.

Podejrzewam że połowa tych wielkich kibiców z FB nigdy na meczu nie była nawiasem mówiąc.

westersyl napisał(a):

Zobaczył prn screen tego co wkleiłem i na podstawie tego wypocił posta co za człowiek.
Na podstawie Twoich wczesniejszych "wypocin" to wszystko wnioskuje juz przed miesiacem bodaj zwracalem Ci uwage ze Twoja krytyka jest przesadzona, jakbys chcial zwrócić na siebie uwage. Co wejde do tego tematu czytam nie o pracownikach klubu tylko o tym ze na stronie Wisły logo FB jest w dolnym rogu a nie w górnych, ze reklama telewizora wisi, ze tabelka jest nierówno, ze lech ma ladniejsza strone, wszystko od jednego autora. Masz kontakt do działu marketingu w Wiśle, napisz do nich.

westersyl napisał(a):Wyświetl post
jest tutaj grupka ludzi dla, których wszystko co napiszę, stworzy westersyl im przeszkadza czy to filmik czy to post na forum, przecież ja nikogo nie zmuszam do czytania tego, oglądania. Akurat jeśli chodzi o mnie to pisałem ostatnio praktycznie same pozytyw na temat tego co jest robione.
a broń Panie Boże, Twoje filmy mi nie przeszkadzaja, przeciwnie, jesli tego chcesz moge Cie pochwalić bo są bardzo dobre i mysle ze to nie powód do fochów. Choć zrobisz jak uwazasz, z mojej strony Twoje filmy oceniam na ogromny +.

filemon napisał(a):Wyświetl post
Fatalnie, fatalnie svartis.
Gość dba o rozwój promocji naszego klubu na największym portalu społecznościowym, gdzie ludzie mogą sie ze sobą dzielić informacjami, a Ty z niego szydzisz.
Lepsza strona, zarówno główna, jak i ta z fb - lepszy marketing -> więcej kibiców.
Dobra robota Westersyl.
Więcej kibiców? w internecie? Najlepsza promocja są sukcesy, historia klubu oraz to gdy przyprowadzisz TY kilka osob na mecz osobiscie. Nie facebook, gdzie wiekszosc dla lansu klika lubie to
Wisła Kraków S.A.
Odpowiedz cytując