wiktorpiekarski napisał(a):

|
kolega chyba jeszcze zyje liga mistrzow i pamieta Brage z tamtego czasu ale duzo sie zmienilo odeszli czolowi zawodnicy Braga gra slabo w lidze ogladam ich mecze na orangesport i wiem jakie katusze przechodzili w ostanich spotkaniach to ,ze sa w grze nie znaczy ,ze zajada Lecha bo moze Lech miec lepiej nie zmeczony a z Bakero pewnie sa dobrze przygotowani .Zobacz Brage na ktorym sa miejscu kto ich wyprzedza ile straty maja do 2 miejsca...wicemistrzowie kraju .To jest moja wizja i na 99.9999% Lech to wygra ja zagralem grubo gram tylko mecze gdzie jestem przekonany o wyniku i gdzie kurs jest odpowiedni dlatego gram tylko czasami
|
Za to Lechowi w lidze szło rewelacyjnie i są na zaje**stym miesjcu.. MISTRZOWIE kraju

W Lechu nie ma przede wszystkim Peszki który tam praktycznie całą grę ofensywną robił.. Remis będzie sukcesem ale czuję że Portugalczycy im dokopią..
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..