Wyświetl pojedynczy post
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2011, 13:29
Svartis napisał(a):Wyświetl post

już nie wiem czy sie smiac czy płakać czytajac te twoje posty o FB i o tym ze ramka na stronie odstaje o jeden nanometr
stary jaki ty musisz miec niesamowity kompleks tego lecha, pochwal sie moze ty im strone projektowales i dbasz o rozwoj fejsbóka?
daj sobie na wstrzymanie bo nikt od dobrych kilku miesiecy nie ma ochoty czytac Twoich żałosnych wypocin
Fatalnie, fatalnie svartis.
Gość dba o rozwój promocji naszego klubu na największym portalu społecznościowym, gdzie ludzie mogą sie ze sobą dzielić informacjami, a Ty z niego szydzisz.
Lepsza strona, zarówno główna, jak i ta z fb - lepszy marketing -> więcej kibiców.
Dobra robota Westersyl.

Niedawno, bo około pół miesiąca temu pisałem o opcji "Suggest to friends"(, czyli w PL wersji FB - "Zaproponuj znajomym" czy jakoś tak), gdyż zniknęła z naszej strony. Dostałem odpowiedź, iż że to błąd facebooka, jednakże ten "błąd" trwa miesiąc, a jest niezwykle dobrą metodą reklamy innym znajomym ukochanego klubu.

Można by napisać (czy zrobić jakiś splash albo inne cudo), że prosimy o zaproponowanie znajomym klubu poprzez opcję "Suggest to friends". Wystarczy że ledwie tysiąc z 27,5 tysiąca "lubiących" stronę Wisły na fejsie - zaproponuje każdy po stu znajomym -> razem wyjdzię 100 TYSIĘCY zaproszeń.
Ostatnio edytowane przez filemon : 16.02.2011 o godz. 13:33.
Odpowiedz cytując