Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2011, 12:42
Svartis napisał(a):Wyświetl post

już nie wiem czy sie smiac czy płakać czytajac te twoje posty o FB i o tym ze ramka na stronie odstaje o jeden nanometr
stary jaki ty musisz miec niesamowity kompleks tego lecha, pochwal sie moze ty im strone projektowales i dbasz o rozwoj fejsbóka?
daj sobie na wstrzymanie bo nikt od dobrych kilku miesiecy nie ma ochoty czytac Twoich żałosnych wypocin
Dagobert napisał(a):Wyświetl post
ten znow narzeka
ja widziałem kilkadzisiąt markowych klubów europejskich z reklamami z małym fb ciekawe czy u nich też jest banda malkontentów co wszytko krytykuje. ja osobiscie wole jak fb jest maly bo znam ludzi co nienawidza portali spolecznosciowych i nie chca byc nimi atakowani na stronach Wisły...
strona lecha nie jest sto lat przed nami, moim zdaniem i wielu innych jest gorsza. a jakby wprowadzić zmiany które chce wprowadzić głowny malkontent to by mi sie nie podobalo
Svartis żałosny to jesteś ty naprawę szkoda mi ciebie, rozumie że żałosne są także kluby premiership w tym również Lech który jako jedyny z naszych ekstraklasowych klubów ma marketing na europejskim poziomie. Rozumiem że również kładziesz labę na to że Lech zarabia KROCIE na takich duperelach jak pamiątki, bilety ale generalnie co cię to obchodzi.

Wszyscy co kupują koszulki to pokemony. 27 000 kibiców Wisły na FB to też pokemony. Wszyscy co oglądają filimi to też pokemony. Generalnie nasz klub jest tak zajebisty że nie potrzebuje czegoś takiego marketing a na stronie trzeba wywalić wszystko ważne byle się newsy dobrze czytało .... nowi kibice ? Nie potrzebni, po co ściągać pokemonów na stadion.

Zobaczył prn screen tego co wkleiłem i na podstawie tego wypocił posta co za człowiek.

Ja już nic nie zamierzam pisać na temat skoro kibicom Wisły to wszystko pasuję. No ale przecież nie musimy mieć takiego marketingu jak Lech a jak ktoś potrafi docenić to co robi inny klub to już posiada kompleks.
Powiem tylko tyle że gdyby nie to że kibice zaczęli się już burzyć że potrzebne są zmiany to oni by nic kompletnie nie zrobili. To jest mój ostatni post na ten temat. Nie zamierzam kopać się z koniem/koniami bo tym, którym to wszystko nie jest obojętne to mogę policzyć na palcach jednej ręki.
Poprzednie posty usuwam żeby nie było dalszego pier** na mój temat bo widzę że kuje to was w oczy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 16.02.2011 o godz. 13:28.
Odpowiedz cytując