455 km:( ale raz do roku jestem jak mi święta i meczyk spasują jakoś
Myślę że można podsumować to okienko bo sam Stan się wypowiadał że mała szansa żeby ktoś jeszcze doszedł.
Transfery można oceniać tylko z poziomu CV nikt nie wie jak przejdzie aklimatyzacje, pozwoliłem sobie opisać nadzieje co do piłkarzy?
Sprowadzono od tyłu licząc
Sergei Pareiko - solidny bramkarz z solidnej ligi lata w pierwszym składzie + reprezentacje, nadzieja - solidny bramkarz bez szału ale nie będziemy musieli oglądać baboli w każdym meczu
Kew Jallens - solidny defensor z bardzo bogatym CV, nadzieja - ktoś kto po kilku meczach o stawkę wniesie pewność do linii obrony
Michaił Siwakow - młody gniewny z parciem na granie zamienił serie A i pewnie lepszą kasę na "zesłanie" do Polski, nadzieja - dodatkowy walczak w składzie których mamy dość mało
Maor Melikson - ciekawe CV ale moim zdaniem szału nie robi zobaczymy jak się sprawdzi w PL, nadzieja - kreatywby ofenzywny pomocnik
Cwetan Genkow - CV bramki, nadzieja bramki
Okno na plus w końcu mamy ludzi którzy potrafią nakłonić ciekawych piłkarzy do gry, ale jak się wkomponują w zespół nikt nie wie IMHO jeśli 3 się zaaklimatyzuję i na stałe wskoczy do pierwszego składu będzie dobrze.