Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2011, 22:46
Cytat:
najlepszy był Iwan który nie potrafił się jasno określić, czy ma tą Wisłę w sercu czy nie... śmieszny koleś, w ogóle co on robi w telewizji to ja nie mam pojęcia
Akurat nie słuchałem tego fragmentu, jeśli on rzeczywiście nie potrafił powiedzieć co znaczy dla niego Wisła to śmiać mi się chcę. Pan Iwan jest zapraszany do TV tylko i wyłącznie dlatego że wszyscy sądzą że jest mocno związany z Wisłą. Borek czy ktoś zaprosił go na jakiś pucharowy mecz i od tego się zaczeło. Dostał pracę komentatora tylko dzięki Wiśle i teraz gwiazduję, może myśli że dadzą mu więcej meczów do komentowania jeśli wyprze się Wisły. Ekspert z niego żaden, słownictwo również ubogie, a to z Genkovem to przegięło wszystko, Stanowski twierdzi że Genkov grzał dwa lata lawę a ten mu jeszcze przytakuję. Przecież to śmiech na sali. Zapomnieli dodać że w międzyczasie biły się o niego kluby w Bułgarii, dostał powołanie do repry i co najważniejsze strzela gole. Już nie mówię o tym aby któryś z ekspertów obejrzał skrót meczu w którym Genkov jak na patelni wystawił piłkę Małemu.
Porównanie go do Christowa to już kompletna parodia.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.02.2011 o godz. 23:00.
Odpowiedz cytując