Wyświetl pojedynczy post
przemo
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2011, 20:55
mic napisał(a):Wyświetl post
nbp: rowniez polecam HTC, polecam chociazby Wildfire, napewno spelni Twoje oczekiwania z nawiazka.

Mam pytanie co do tych HTC. Bo jak pracowalem przy spisie rolnym to dali nam HTC PRO Touch 2 i były one co najmniej tragiczne pod względem baterii. Czy to tylko przez program wgrany do spisu czy HTC rzeczywiście ma problemy z bateria? Bo tez chcialem kupić ale ta bateria mnie troche zniecheca

I drugie pytanie:
Czy jeśli wytwarzam własnoręcznie różne figurki i chciałbym je sprzedawać na allegro to musiałbym jakoś odprowadzać podatki za to?

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Trzeba mieć 18 lat (można mieć 17 i zgodę rodziców), być zdrowym, nigdy w życiu nie być chorym na żółtaczkę (żadnego typu), a po zabiegach chirurgicznych, tatuażach, przekłuwaniach i porodzie należy odczekać rok. Wszystkie szczegółowe wymagania zawarte są w ankiecie, którą dawca wypełnia na samym początku. Różnica między kobietami a mężczyznami jest tylko w częstotliwości. Mężczyźni mogą oddawać krew co 8 tygodni, a kobiety co 12 tygodni. Dodatkowo kobiety nie mogą oddawać krwi krótko przed, po i w czasie menstruacji.

Co do wieku 18- 65 lat.
Co do uwarunkowań zdrowotnych to z tego co wiem nie można mieć astmy. Przynajmniej tak mi powiedzieli i niestety nie mogłem zostać dawcą...
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez przemo : 14.02.2011 o godz. 20:57.
Odpowiedz cytując