Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2011, 18:22
Cytat:
- Mówią o mnie, że psuję atmosferę w drużynie. W grudniu odejdę ze Śląska. Nie podoba mi się już tutaj. Chcę odejść - mówi napastnik. Jego słowa przytacza "Przegląd Sportowy".

- Wmawia mi się kontuzję, że za gruby jestem... Już przed meczem z Wisłą spodziewałem się, że będę tylko rezerwowym. Nie chcę wskazywać, od kogo mam tę wiedzę. Niech będzie, że tak przeczuwałem - dodaje.

Sotirović to nie jest zawodnik łatwy w prowadzeniu, bo jego południowy charakter często wpędzał go w kłopoty. Tak było już zanim piłkarz trafił do Śląska. Na Oporowskiej Vuk też święty nie był. Potrafił kłócić się z klubowymi władzami i kolegami z drużyny. Potrafił po meczu bluzgać na sędziego. Były kary finansowe i rozmowy wychowawcze. Ryszard Tarasiewicz jednak na niego stawiał, Orest Lenczyk niesubordynacji nie lubi.
Cytat:
Najbardziej konkretna oferta kupiecka wpłynęła zimą z Jagiellonii, rywala... Zawiszy SA w walce o awans do Orange Ekstraklasy. Serb nie chce jednak słyszeć o przeprowadzce do Białegostoku. - To zdecydowanie za daleko. Jeśli mam występować w Polsce, to wolałbym bliżej Łodzi. No chyba, że otrzymam propozycję gry w pierwszej lidze.

- Vuk zadeklarował jednak, że chce z nami walczyć o awans - mówi Jarosław Kowalkowski, menedżer Zawiszy SA ds. organizacyjnych.
Miesiąc poźniej Vuk przeszedł do Jagi.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując