Wyświetl pojedynczy post
dario.h
Junior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2011, 18:31
didzej123 zapytał : jak kupiłem abonament (legia , zagłębie ) to też mogę kupić sobie teraz czy muszę czekać aż do 21
Jak już było pytanie to sry bez spiny . odpowiadam:
Otóz...ja kupiłem karnet na poprzednią rundę (jak z resztą od lat), w piatek przy zakupie karnetu na wiosne 2011 miła pani w okienku wogóle mnie nie pytała o poprzedni karnet. Zapytałem o wolne miejsca na E22 i wybrałem sobie to które mnie odpowiada. Na poprzednią runde miałem karnet na narożnik. Tak więc myśle że nie mając karnetu z poprzedniej rundy bez problemu można kupic karnet na miejsca które są wolne (a jak zaglądałem pani w kompa to wiele takich nie było na E21 i E22) czyli te na któe nie sprzedali karnetu na poprzednią rudę....
...i jeszcze jedna uwaga odnośnie cen i kalkulacji które tu od kilku stron można poczytać.... ja zakup karnetu traktuję jako swój mały wkład w działalność klubu....wiem, że to kropelka malutka ale zawsze coś...nie patrzę na to ze kupując karnet zaoszczędzę kilkadziesiąt złotych w stosunku do cen pojedynczych biletów, i też nie przeżywam strasznie opcji, że moze mnie nie być na jakimś meczu.... kasa wydana na karnet to radocha...bo to przecież mój klub!!!
...Pozdrawiam wszystkich i jazda po karnety!!!
Odpowiedz cytując