Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2011, 17:07
kilka razy oglądnąłem skrót z meczu i o to co rzuciło mi sie w oczy.

najwazniejsze ze to spotkanie nie wyglądało jak poprzednie 3 potyczki z norwegami.Tutaj to My byliśmy na górze a Bate na dole.
Czytając relacje tekstowa kilka razy była było tak,ze łapaliśmy przeciwnika na spalonego.super wszystko fajnie ze działaja spalone, to znak ze formacja defensywna zaczęła sie w koncu ze soba porozumiewac! Druga strona medalu jest taka ze byla akcja w ktorej łapalismy na spalonym i po minucie to samo. Czyli w akcji po ktorej zlapalismy na spalonego albo Pareiko z "5tki" zle wybijał albo zle rozpoczynalismy akcje oddajac pilke Bate. No ale to takie gdybanie, ciezko cokolwiek oceniac nie ogladajac calego spotkania.
Fajnie ze Mały strzelił, moze dzięki Maaskantowi dojrzeje tak jak powinien!

A co do Pareiko,ciezko go oceniac, ale jakos dalej nie mialem takiej pewnosci jaką swego czasu dawał Dolha. Wiadomo,pierwszy mecz ale ktoś tam pisał w relacji ze juz zaczynał dyrygowac obroną - tej umiejetnosci niestety Milan nie posiada. Akcja po ktorej Bate zdobywa bramke tez pozostawia pewien niedosyt.
Buno - ZAKAZ kopania piłki lecącej z góry. CH**, niech wszystko głowa wybija w aut!
Podoba mi sie gra Sziwakowa pomimo ze za duzo go widac nie bylo,lecz tym co widzialem chłop wydał mi sie pozytywny. Czarek Wilk bedzie miał bardzo ciezko o gre.

Wiadomo tylko sparing,jakies 3-1 z kimś tam,ale po tych 3 w.......ach wczorajszy mecz to miód na me serce.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując