Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2011, 13:54
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Idźmy nawet dalej po co wprowadzać karnety ulgowe? różnica między normalnym a ulgowym biletem (w karnecie) wynosi około 10zł. Czy to jest aż taka wielka kwota aby sprzedawać karnety ulgowe? Mało tego po co różnice cenowe na całym stadionie przecież gdyby wszystkie karnety były po 380 to tylko kilka złotych do jednego meczu!

To nie jest 15zł na meczu tylko dodatkowe sto kilkadziesiąt!

I to jest dla Ciebie aż tak wielka kwota, że, jak sam powiedziałeś, nie zakupisz w tej rundzie karnetu?
O to ciekawe! a przytocz mój cytat w którym to stwierdziłem?
Weź załóż jakieś Stowarzyszenie, napisz list otwarty do Prezesa ''złodzieja'' Basałaja, strajkuj, urządź pikiety ale przestań że już biadolić, bo od tego pieniędzy w kieszeni nie przybędzie ani karnety nie stanieją.

Opisz swoje niezadowolenie w mailu do klubu, zaproponuj swoje propozycje, zmiany nawet zaoferuj swoja pomoc przy ustalaniu cen za karnet.

edit:

''pójdziesz do 4 pracy żeby zarobić i dać Basałajowi.''

Basałaj nie bierze tych pieniędzy dla siebie, proste i logiczne. Zwrot, użyty przeze mnie że jest ''złodziejem'', odnośni się do jednej z Twoich wypowiedzi, bo tak można to zinterpretować.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.02.2011 o godz. 14:20.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując