|
Idźmy nawet dalej po co wprowadzać karnety ulgowe? różnica między normalnym a ulgowym biletem (w karnecie) wynosi około 10zł. Czy to jest aż taka wielka kwota aby sprzedawać karnety ulgowe? Mało tego po co różnice cenowe na całym stadionie przecież gdyby wszystkie karnety były po 380 to tylko kilka złotych do jednego meczu!
To nie jest 15zł na meczu tylko dodatkowe sto kilkadziesiąt!
I to jest dla Ciebie aż tak wielka kwota, że, jak sam powiedziałeś, nie zakupisz w tej rundzie karnetu?
O to ciekawe! a przytocz mój cytat w którym to stwierdziłem?
Fialo- najwyraźniej chyba Tobie bo nawet jak ktoś ma inne zdanie to popiera to faktami a nie wymysłami! Skompromitowałem się? a to ciekawe! Wypowiedzią o Basałaju? A z czego otrzymuje swoją pensję? No chyba nie z księżyca. Moje przemyślenia nie mają nic wspólnego z rzeczywistością? To bardzo dziwne ale sam sie przekonasz o tym kto miał rację za 6 miesięcy.
Ostatnim zdaniem pokazałeś jakie masz podejście do osób którym na sercu leży dobro Wisły (czyt. kibiców) a nie zarządu czy piłkarzy którzy przychodzą i odchodzą!
Wisłazwe- nie wiem na jakiej podstawie stwierdziłeś lub wywnioskowałeś że uważam Basałaja za złodzieja ale to już Twoje podejście.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 13.02.2011 o godz. 13:59.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej
Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
|