|
Jaroo czy to nasza wina że mieszkasz tak daleko od Krakowa? Pamiętam jak broniłeś inicjatywy koniecpzpn więc proszę skoncz .......ić bo o kibicowaniu to dużo do powiedzenia nie masz oprócz tego że masz 350km na Wisłę i jest CI z tym aż tak źle. Skoro jesteś tak załamany tym faktem to przyjedź tutaj pracować studiować mieszkać i po sprawie a nie płacz na forum. (napisałem w takim charakterze jak Ty do nas)
Karherop: Jeśli na pierwszym meczu po otwarciu będzie połowa kibiców to nie będzie znaczyło że ceny są za wysokie .
To ja nie wiem co Ciebie przekona do tego że ceny są za wysokie? bo chyba to jest bardziej logiczne niz przytoczony przykład o miejscach parkingowych.
O tych zeznaniach podatkowych też dojebałeś do pieca. chodzi o to żeby na stadionie były ceny zróżnicowane. A jakie? o przeczytaj moje posty z ostatnich 2 stron.
mc-money- a pomyśl logicznie jak przeniosą młyn skoro kibice nie będą mogli zmienić miejsca? a jeżeli się zdecydują na taki krok to zapewne będzie taka możliwość. tu nie potrzeba wyższej matematyki.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 13.02.2011 o godz. 11:19.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej
Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
|