Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2011, 10:49
....a czy wy naprawde musicie byc takimi centusiami?! Jak nie przyjdziesz na jeden mecz to trudno stracisz te pare złotych. Jak ktos zaplaci za karnet 30 zł wiecej niz sie spodziewal to stanie mu sie cos? Do puszek tez z taka checia rzucacie? Na wyjazdy tez nie jezdzicie bo za drogo? Na koszykowke nie chodzicie bo wydac kilka zlotych na dojazd to tez za drogo? Ja .......e ludzie wezcie sie za siebie bo az zal to czytac, ja jak chce sie pojawic na meczu jednym to musze wydac od 170 do 200 zł i sie nie zalamuje bo jadac do Krakowa na mecz spelniam swoje marzenia. A wam sie w dupach poprzewracalo od tego dobrobytu, macie wszystko na miejscu, za smieszne ceny wiec jak wszystko jest ok to sie szuka glupich problemow typu ze karnet moglby byc 15 czy 20 zł tanszy. Rozumiem ze ktos moze nie miec kasy ale tak prawde mowiac zawsze mozna z czegos odlozyc albo jakos zarobic dodatkowo, tym bardziej Wy mozecie bo jak mowie to sa smieszne pieniadze rzedu 200-400 złotych gdzie taka kase to niektorzy wydadza przy 1-2 wizycie na R22 w tym roku (czyli jak wy juz bedziecie miec karneciki na cala runde to niektorzy tyle kasy coscie Wy na nie wydali to wydadza juz w marcu). Kto to widzial zeby o wszystko tak plakac, niedlugo to bedziecie tu sie zalic ze ktos w kiblu wody nie spuscil na stadionie, bo zawsze dobrze sie wyzalic ot takich jest niektorych los
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując