wiślak 86 napisał(a):

Amen.
Niech do.......ą po 3 stówki na młyn i też będziesz szczęśliwy. pójdziesz do 4 pracy żeby zarobić i dać Basałajowi.
A to 15zł jest na 5000tys miejsc i to zniżkowych więc się tak nie podniecaj.
Odkąd pamiętam ZAWSZE stali karnetowcy mieli zniżkę (a trochę już tych karnetów uzbierałem) a teraz przyszedł czas że dla klubu (i widzę że dla Ciebie) ważniejszy jest ktoś kto przyjdzie tylko na jedną rundę a na jesień już chodził nie będzie bo przecież zima.
Napisałeś: będą wspierać Wisłę w momencie przełomowym dla jej historii, kiedy musimy się oprzeć "modzie na Poznań".
Ta moda właśnie do nas trafiła w postaci cen.
|
Przegość z Ciebie wiślak86. Tak Basałaj bierze całą kasę i wraz z Cupiełem i Wilczkiem urządzają wielką imprezę na Mauritiusie.. Człowieku, ogarnij się proszę Cię. Klub to nie jest instytyucja charytatywna, musi się z czegoś utrzymać, powtarzam po raz setny. Musi opłacić transfery, pensje i tysiąc innych drobniejszych rzeczy.
W kwestii cen "moda na Poznań" jeszcze do nas nie doszła. Ciekawy jestem co by było, gdyby tak faktycznie się stało.
Nie do.......ili nam po 3 stówki na młyn, więc nie uprawiaj demagogii. Co do stałych karnetoiczów - tak obchodzi mnie to żeby przychodzili na stadion. Ale narazie to część z nich zachowuje się jak dzieci w przedszkolu i skoro zamierzacie się unosić honorem to trudno, może rozsądniejszą polityką jest właśnie otwarcie się na nowych kibiców. Ja kupowałem karnety w czasach kiedy nie było ulgowych i jakoś nie płakałem tylko odkładałem te 2 stówki z kieszonkowego, czy zarabiałem myjąc auta itd. Dało się- dało. Dlatego niesamowicie irytuje mnie ten lament.
Jeszcze raz powtórze - absolutnie nie wyobrażam sobie porzucenia tego co kocham kosztem 15PLN, czy sławietnej "zasady".