Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2011, 00:57
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Na Legii nie jest cudownie, fenomenalnie, jest po prostu normalnie. Tak jak powinno to wyglądać w firmie chcącej wyciągnąć kasę od klienta i żeby ten wyszedł i powiedział spoko załatwiłem co chciałem.

Ciebie to wali, ja chciałbym żeby dostarczano mi usługę na poziomie.

Myślisz że w SA nie zdają sobie sprawy że ludzie nie mogą płacić kartą za bilety? Wyślę im to gołębiem pocztowym może wtedy to do nich dotrze.

Strasznie wam łatwo przychodzi wysyłanie na drugą stronę Błoń. To jakaś nowa moda prowadzenia dyskusji? Jak się nie zgadzasz to wypierdalaj na Kałuży... Fajnie, merytorycznie, argumenty. To się ceni.
Powiedz mi, czy to, że wylejesz swoje żale na tym forum coś zmieni? Chyba prędzej możesz się spodziewać rezultatów jak napiszesz do biura Wisły. Tutaj tylko irytujesz ludzi. Co ja Ci na to poradzę, że nie można płacić kartą? Mam iść i podpiąć terminal Czy to jest problem, którego nie da się obejść? Czas się chyba z tym pogodzić, że w Wiśle wszystko stało/stoi na głowie i dopiero zaczyna się coś zmieniać na "lepsze".
Widzę, że w takich sprawach organizacyjnych to lubicie porównywać Wisłę do Legii. Szkoda, że nie lubicie tak porównywać cen biletów/karnetów tylko lamentujecie. To jest po prostu życie. Które składa się z setek/milionów wyborów. Chcesz mieć kasę na karnet, to musisz zrezygnować innych przyjemności. Cena jest jaka jest i trzeba ją zaakceptować, bo jej zmiany można się spodziewać ale tylko na wyższą.
A tak w ogóle to EOT, bo nie wiem po co w ogóle napisałem coś w tym temacie tylko sobie humor popsułem.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 11.02.2011 o godz. 01:00.
Odpowiedz cytując