WISŁAZWE napisał(a):

250 zł to karnet na łuk z tego co sprawdziłem i teraz proszę Cię sprawdź jak ceny wyglądały na jesieni 2008 roku, wiem wtedy nie było łuku dlatego weźmy trybunę E wolna sprzedaż 240 zł, z tym że jak wtedy wyglądał stadion, trybuny i cała infrastruktura wokół niego.
Na jesień 2010 na mecze chodziłem z kumplami oni na łuk, ja G - mówili, że komfort oglądania jest ogólnie lepszy z łuku niż ze środka trybuny.
Ale do rzeczy w tym momencie za ten karnet trzeba zapłacić 250 zł jest to o 10 zł więcej niż 3 lata temu ale:
- miejsce lepsze.
- rozbudowany stadion
- lepsza infrastruktura.
- nowoczesność.
Ceny biletów również były wtedy podobne do Twoich dzisiejszych obliczeń na trybunę E trzeba było zapłacić 35 zł ( bez karty kibica), teraz bez zniżki cena poszła w górę o całe 10 zł przez 3 lata 10 zł. Moim zdaniem to nie jest dużo w skali 3 lat wręcz bardzo mało.
|
Kolego jak chcesz być dokładny to podaj pełne informacje:
Cytat:
W skład karnetu wchodzi dziewięć meczów ligowych (z Ruchem, Koroną, Bełchatowem, Lechem, Arką, Piastem, ŁKS-em, Lechią i Odrą) oraz trzy w fazie grupowej Pucharu Ekstraklasy.
Ceny karnetów:
- sektory A i B: 310 zł (wznowienia), 330 zł (wolna sprzedaż), 230 zł (dla SKWK)
- sektory D i E: 220 zł (wznowienia), 240 zł (wolna sprzedaż), 170 zł (SKWK)
|
Do tego zniżki na Beitar, Tottenham i Barcelone.
Jest też coś takiego jak wznowienie, czyli to o co toczy się największa wojna.
Zim Zum ta nowocześnośći to klatki schodowe w trybunach bo na pewno nie terminale płatnicze na 12 w pełni skomputeryzowanych stanowiskach.
nie ma o co się kłócić, ale akceptacji dla takich działań klubu być nie może...