|
Myślę, że odpowiedzią na Twój post będzie dyskusja jaka toczy się na twarzoksiążkowym profilu Wisły. Biuro prasowe odpowiadające za kontakt z kibicami i wyjaśnianie kwestii niezrozumiałych przy karnetach i biletach odpowiada jedynie na wygodne pytania inne zbywając milczeniem.
Więc nie sądzę, żeby takie uwagi zgłaszane na maila (sam kilkakrotnie pisałem maile do klubu w pewnych sprawach - pozostały bez odpowiedzi) miały na nich znacząco wpłynąć.
Napisali, że jak oddadzą C to " w miarę możliwości technicznych" zapewnią przeniesienie. Tylko, że jeśli oni nie potrafią zainstalować terminalu płatniczego, to ja nie wiem czy przeniesienie ok 6 tys. kibiców w trakcie rundy będzie "technicznie możliwe". Później w pewien sposób doprecyzowali tą sprawę, ale nadal pozostają uzasadnione wątpliwości.
Abstrahując od dyskusji na temat ceny karnetów, każdy kto każe wypieprzać interlokutorowi na drugą stronę Błoń, z racji tego, że tamtemu cena może wydawać się za wysoka niech pie.dolnie sobie sam BARANKA o ścianę bądź kaloryfer.
I piszę to z pozycji osoby, której nie przeszkadza cena karnetu a jedynie zachowanie klubu w sprawie stałych karnetowiczów.
|