westersyl napisał(a):

Bo chcą się go pozbyć, minimalizacja kosztów, bo po co trzymać zawodnika z który nie rokuję już nadziei na przyszłość. Osobiscie cięzko mi uwierzyć w to że on odbuduję się fizycznie, według mnie on jest już za stary o czym pisałem wielkrotnie, nie odbuduję szybkości, dynamiki, zwrotności, kondycji. Według mnie to mógł być kiedyś dobry zawodnik, nie wiem nie widziałem jego meczów w dalekiej przeszłości bo widać że technicznie jest dobry jednak przy jego stanie fizycznym i pozycji na boisku ten atrybut nawet mu już nie pomorze.
Chociażby jeśli jest on brany pod uwagę na prawą obronę to ja osobiście wolę dać szanse Burlidze niż jemu. Problem może być na lewej obronie i mam nadzieję że uda się ściągnąć jakiegoś zawodnika na tą pozycję, mile widziany taki zawodnik który mógłby grać na obu bokach jednak chyba za dużo wymagam.
|
Ale o jakiej minimalizacji kosztów na razie mówisz? Póki co i tak dostaję pensję, więc niby czemu mieliby go nie wziąć na obóz, przecież koszt jednego piłkarza więcej w hotelu jest śmieszny?