Wyświetl pojedynczy post
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2011, 23:57
W tym okienku transferowym zostal pokazany kierunek w ktorym bedzie zmierzala holenderska Wisla.

1. Wisla bedzie drogo sprzedawac (Brozek Pawel).
2. Bedziemy sprzedawac (o ile znajdzie sie chetny), pozbywac sie pilkarskich slabiakow (Brozek Piotr)
3. Nie bedziemy przeplacac, spelniac zachcianek naszych lokalny gwiazdek (Pawelek)
4. Zawodnicy ktorzy zasila klub beda sciagani po konsultacjach ze sztabem szkoleniowym jak i wczesniejszej ocenie, koniec lapanek i przypadkowych testow (Gimenez)
5. Jesli bedzie okazja sciagnac kogos obiecujacego zaplacimy (Melikson). Nie tylko wolne transfery.
6. Wypozyczenia zawodnikow nie mieszczacych sie w kadrach zespolow z silnych lig zachodnich (Sivakov).
7. Medialny kontakt z kibicami - duza liczba newsow, zdjec na oficjalnej, aktywnosc na facebook'u itp.

Owszem nie mam pewnosci ze nasze nowe nabytki nie sa przeplacone w stosunku do umiejetnosci jakie prezentuja gdyz najuczciwiej w swiecie nie widzialem jak graja.

Cos co mnie cieszy - to jak funkcjonuje Stan V. z nim juz jestesmy 100 lat przed Jozwiakami, Janasami czy innymi Pogorzelczykami. Dlatego jestem jakos dziwnie spokojny ze moze byc tylko lepiej.

P.s.

fialo napisał(a):Wyświetl post
Jest i on !

Mój murowany kandydat w TSA 2011 w kategorii najgłupszy post roku.

Wysoko zawiesiłeś przeciwnikom poprzeczkę, oj wysoko.
Ten nizej tez bedzie wysoko:

anthony09 napisał(a):
A mi ogólnie chodziło o to, że są proporcjonalnie większe szansę na to, że Polak, który się w Polsce wychowie jak Błaszczykowski zagra u nas jako że jest Polakiem niż na to że ten Polak, będzie chciał przejść do np. Austri Wiedeń.
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 10.02.2011 o godz. 00:00.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując