Wyświetl pojedynczy post
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2011, 23:29
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Nie ma kasy nie idę ładnie napisane tylko patrząc i idąc Twoim tokiem rozumowania to najlepiej żebyśmy spadli bo ceny polecą w dół. Wisła powinna być dla wszystkich bez względu na grubość portfela.

Nikt nam nie kazał kupować? oczywiście tylko prezesi odejdą zarząd się zmieni nawet Cupiał kiedyś odejdzie (tak Cupiała jeszcze nie tak dawno w Wiśle nie było) i zostaną KIBICE!!
Bo nie patrząc to dzięki nam Wisła postrzegana jest jako naprawdę WIELKI klub a zarząd odwdzięcza się cenami z kosmosu.

Regan a od kiedy równanie do najlepszych=równanie sie z nimi cenami biletów?

Jak idę do pracy to mówię pracodawcy że w Warszawie koles na takim samym stanowisku zarabia więcej?
I wytłumacz mi czy jedno: chcesz mieć pełny stadion kibicujący? chcesz aby stadion żył 2 godziny przed i całą noc po meczu? chcesz aby tydzien przed meczem rozmawiano tylko o zbliżającym się meczu?
Ja rozumiem o co biega... Tylko raz na pół roku 190 zł czy 21 zł na mecz nie jest kwotą astronomiczną jak na polskie realia a dla ludzi uczących sie to jest 145 i 16/mecz! To nie są nawet dwie paczki fajek! i zgrzewka żywca! Jak ktoś sobie tego dla Wisły nie potrafi odmówić, to nie ja juz chyba wole krawaciarzy... przynajmniej forse zostawią...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując