wiślak 86 napisał(a):

na część odpowiedziałem wyżej w poście przy edycji. Mieli średnią 18 tys a stadion na 24tys no pieknie!!
Nie stać mnie jak wielu innych! I co mam przyklasnąć zarządowi? Chcą mieć na stadionie same krawaty? I o jakim placzu mówisz na każdym forum? mam czas aby pisać tylko na tym jednym.
A do odpowiedzi wcześniejszej o wyrzucenie pieniędzy w błoto: chciałbym Cię uświadomić że zarząd to nie Wisła bo Wisła to coś więcej niż kolesie za biurkiem i wypełniacze koszulek biegający po boisku.
i dlaczego mamy ich porównywać do nas? Może porównajmy ceny do sąsiadki?
|
A co zrobiłeś żeby było Cię stać? Masz pretensje do całego świata, że Ciebie nie stać? Mnie też nie stać na nowy samochód, a nie płaczę na forum samochodowym, ze samochody są drogie, tylko robie wszystko, żeby było mnie stać. Nie jaram fajek nie rozpierdalam pieniędzy na dyskotekach tylko robie wszystko, zeby kase mieć.
A dlaczego mamy sie porównywać do parsiastych? Potencjał kibicowski mamy podobny? My chyba chcemy równać do najlepszych a nie do leszczy...
Rozumiem, że nie zawsze sie miodem przelewa, ale bez jaj. Znam różnym gości, co uważają sie za fanatyków, tylko, jak pzyjdzie wybierać, mecz czy melanż... to już Wisła nie jest taka kochana...