Wyświetl pojedynczy post
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2011, 20:33
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Ja nie uważałbym, że wszystko powinno spaść na Pawła, bo to wina była działaczy, że osłabiali drużynę, a Paweł widząc to otwarcie krytykował i nie mógł patrzeć na tych grajków, co przychodzili i g*** do gry wnosili.
Takie sugestię dwóch (drugi to Żuraw podczas Cafe Futbol ) najlepszych piłkarzy ostatniego dziesięciolecia daje mnóstwo do myślenia.
Ja będę nadal zdania, że najwięcej drużynie może dać tylko Polak, ponieważ po pierwsze primo nie jest 5 sortem europejskim, po drugie wkłada w grę całe serce, po trzecie primo łatwiej jest się mu wybić (gra w Wiśle odnoszącej sukcesy = 50% gry w reprezentacji).
Czytając twoje ostatnie posty odnosze wrażenie, że bierzesz udział w konkursie na najgłupszy post na forum. W moim prywatnym rankingu plasujesz się w ścisłej czołówce.

Bracia od dawna mieli opinie wiecznie niezadowolonych lokalnych gwiazdek. Ich legendarne machanie łapami, darcie się na innych, "faki" rzucane do kolegów z drużyny na pewno nie pomagały w integracji grupy. Dodajmy do tego, że regularnie zawodzili w europejskich pucharach i mamy pełny obraz Brożków. Dobrze, że ich wreszcie pożegnaliśmy, pewna formułą się wyczerpała, trzeba spróbować czegoś innego.

Słowa Żurawia wogóle na mnie wrażenia nie robią, bo obecnie "najlepszy piłkarz ostatniego dziesięciolecia" jest wypalonym, sfrustrowanym emerytem, który nic nie wnosi do jakości gry.

Ostatni argument o przewadze Polaków nad stranieri, to już wogóle jest szczyt głupoty. Jeżeli reprezentacji swoich krajów Kirm, Jaliens, Maor, Chavez, Sivakov, Pareiko są "5 sortem europejskm", to co można powiedzieć o takich tuzach jak Łobo, Kowalski, Żuraw? Który z tych Polaków wkłada całe serce w gre?
Co kilka dni odgrzewasz te idiotyczne argumenty, za każdym razem forumowicze udowadniają Ci jak bardzo się mylisz a ty dalej nie dajesz za wygraną.
Odpowiedz cytując